Contact | Dick Le Mair

Contact details

Dick Le Mair

Tel +31 6 543 04 078
Email : dicklemair@solcon.nl

Privacyverklaring

Dick Le Mair Music verwerkt verkregen gegevens (bv. bij CD-bestelling) vertrouwelijk en in overeenstemming met de eisen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Wij willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken om berichten op deze website te delen. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de privacywetten. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Neem je contact met ons op of vraag je een offerte aan, dan worden je naam en contactgegevens opgeslagen en bij zakelijke klanten kan het kvk-nummer gecontroleerd worden. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact op te kunnen nemen, zoals het beantwoorden van vragen of toezenden van documenten. Persoonsgegevens worden niet openbaar gemaakt en uitsluitend aan derden verstrekt als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te doen aan een wettelijke verplichting. Onze administratie wordt jaarlijks verwerkt door een administratiekantoor, met wie wij afspraken hebben om je gegevens goed te beschermen.