Dick Le Mair Music

Componist/arrangeur:

Muziek schrijven en produceren doe ik voor film/theater en koor, orkest (symfonieorkest, kamerorkest, harmonie-fanfareorkest, bigband), maar ook voor bedrijfspresentaties en reclame.

Dick Le Mair - componist, arrangeur, percussie, slagwerk, muziek, docent, workshops, lezingenVibrafoon, marimba, percussie, klassiek en modern slagwerk:

Ik ben ook altijd te benaderen voor medewerking aan concerten en opnames met vibrafoon, marimba en ander klassiek en modern slagwerk/percussie.

Workshops/lezingen/muziekdocent:

Daarnaast ben ik door bedrijven en scholen en instellingen in te huren voor korte trajecten, zoals workshops, korte cursussen, trainingen en teambuilding (djembe, latin percussion, slagwerk, compositie/arrangeren). Door mijn ervaringen met het spelen van concerten voor mensen met een beperking en door het lezen van het boek Musicophilia van Oliver Sachs, ben ik geïntrigeerd geraakt door hoeveel muziek kan betekenen in de zorg. Daar draag ik graag aan bij, dus ook voor vragen vanuit zorginstellingen kunt u mij benaderen, of vragen vanuit PGB’s om samen muziek te maken op djembe, cajon of slagwerk.
Mijn muziek ‘Impressions of a Pilgrimage’ is verkrijgbaar als bladmuziek om uit te voeren door koor/orkest, ik kan het zelf met een ensemble komen uitvoeren op verzoek, maar ik geef ook lezingen over ’the making of’ deze muziek.
Ik ben bevoegd om les te geven op conservatoria en muziekscholen.