Componist/arrangeur

Componist/arrangeur:

Ik ben al tientallen jaren werkzaam als componist, arrangeur, producer, percussionist en docent/coach. Ik heb muziek gecomponeerd, gearrangeerd en geproduceerd voor film, jingles voor radio en TV, muziek voor theater, dans, orkest en koor en ik heb gewerkt voor platenmaatschappijen zoals EMI. Mijn ‘klassieke’ werken zijn uitgegeven bij Donemus Publishing House for Contemporary Classical Music. Mijn werk voor percussie-/slagwerkgroepen wordt uitgegeven door ConcertandMarchingMusic i.s.m. Donemus. Ik was gastdocent op Universiteiten en Conservatoria van Caracas, Sidney, Melbourne, Odense en Porto. Ik kan je helpen arrangementen te schrijven voor je ensemble/orkest, kijk graag samen met je naar werk waar je mee bezig bent en geef je adviezen, tips op het gebied van muziektheorie,  instrumentatie, opbouw en vorm van een stuk, etc. etc. Wil je dat ik schrijf? Dat kan ook! Laat me weten voor welke bezetting, hoe lang het stuk moet zijn, en meer . . . Sinds mijn werk uitgegeven wordt door Donemus, werk ik met het Sibelius muzieknotatieprogramma, zodat je er zeker van kunt zijn dat je mooie bladmuziek krijgt en aparte partijen voor alle instrumenten / stemmen. 

Voor bladmuziek van werken die niet zijn uitgegeven bij Donemus of ConcertandMarchingMusic, of voor aangepaste arrangementen: neem contact met mij op! Werken voor percussie-/slagwerkgroepen zijn te vinden via deze link.

Verkrijgbaar in pdf via mail à € 9,95 (incl. 21% BTW), o.a.:

Binnenkort beschikbaar in pdf via mail à € 9,95 (incl. 21% BTW), o.a.:

Zelf interesse in een arrangement van werk dat hier niet staat genoemd? Neem even contact op en ik ga er met voorrang aan werken!